Societatea de Tratament Balnear
şi Recuperare a Capacităţii de Muncă „T.B.R.C.M.” S.A.
Izvor de Sănătate
Tratament Balnear   Statiuni Balneare   Criterii Obtinere Bilete   Bilete fara Plata   Bilete cu Plata   Oferte Speciale   Rezervari
Hoteluri Statiuni Balneare
Statiuni Balneare
Zile intrare/iesire
Organizare conferinte
Case jud. de pensii
Autogari si inchirieri
Mersul trenurilor
Despre noi
Anunturi
Certificari
Achizitii
Contact
Pagina principala  Despre noi
Despre noi

Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacitătii de Muncă „T.B.R.C.M.” S.A. dispune de o importanta retea de hoteluri situate în diferite regiuni climatice ale României. Cele 13 unitati de tratament balnear ale societatii au o capacitate de cazare care însumeaza peste 3.100 de locuri. Anual beneficiaza de serviciile noastre circa 60.000 de turisti atât din România cât si din alte tari.

Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacitătii de Muncă „T.B.R.C.M.” S.A. este in curs de afiliere la Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.

Hotelurile noastre sunt situate în zone geografice variate, de câmpie, de deal si pre-montana. Factorii geografici si prezenta resurselor minerale naturale din aceste statiuni, au facut posibila dezvoltarea de baze proprii de tratament balnear, ca un important complement al serviciilor turistice de cazare, de alimentatie si de agrement pe care le oferim.

Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacitătii de Muncă „T.B.R.C.M.” S.A. dispune de structuri complete de cazare, restaurant si tratament balnear în 13 statiuni balneoclimaterice: Amara, Bala, Bizusa, Buzias, Covasna, Geoagiu Bai, Lacu Sarat, Moneasa, Nicolina-Iasi, Olãnesti, Pucioasa, Sarata Monteoru, Băile 1 Mai -Oradea.

Atat principiul Sanatatea ca stare de bunastare cat si orientarea medicinii moderne in favoarea conceptului care defineste sanatatea ca pe un drept fundamental al omului, stau la baza permanentei preocupari a societatii noastre pentru a oferi un produs turistic de buna calitate, articulat in jurul celor mai eficiente terapii specifice tratamentului balnear si de recuperare.

Bazele noastre de tratament sunt echipate cu aparatura medicala de ultima generatie si dispun de personal medical calificat,cu experienta în tratarea afectiunilor reumatismale, ale aparatului locomotor, afectiunilor intestinale, hepatice, cardio-vasculare, nevroze etc.

Hotelurile si restaurantele noastre sunt deservite de personal calificat, care va întâmpina cu caldura. Toate bazele noastre de tratament sunt încadrate cu medici si profesionisti cu experienta în domeniul balnear si al recuperarii capacitatii de munca.

Va asteptam sa descoperiti sau sa redescoperiti serviciile de cazare, de tratament balnear, programele de vacanta, de petrecere a timpului liber pe care le oferim prin toate cele 13 sucursale ale Societatii de Tratament Balnear si Recuperare a Capacitatii de Munca ”T.B.R.C.M.” S.A.

Va invitam in complexele noastre balneare pentru a va bucura de tratamente moderne, eficiente, eficace pe care le oferim la un nivel superior de calitate si confort.

***

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Declarații

Director general

Declaratii de avere

Declaratii de interese


Director general adjunct

Declaratii de avere

Declaratii de interese

Tip1 - Vedere 1
Tip1 - Vedere 1
Tip1 - Vedere 1
Tip1 - Vedere 1
Tip1 - Vedere 1
Tip1 - Vedere 4
Tip1 - Vedere 1
Tip1 - Vedere 1
Tip1 - Vedere 1
Tip1 - Vedere 1
Tip1 - Vedere 1
Tip1 - Vedere 4
Tip1 - Vedere 1
Tip1 - Vedere 1
Tip1 - Vedere 1
Tip1 - Vedere 1
Tip1 - Vedere 1
Tip1 - Vedere 4